ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
4 γενιές βοσκοί & τυροκόμοι
Οικογενειακη υποθεση απο παππου προς παππον

Η αρχή έγινε πολλά χρόνια πίσω, από τον προπάππου Γιώργο Μπαμπούνη, βοσκό στα ορεινά της Νάξου, με 150 αιγοπρόβατα. Η τρίτη και τέταρτη γενιά συνεχίζουμε σήμερα να δημιουργούμε παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα με ξεχωριστό χαρακτήρα, σε ιδιόκτητο, εκσυγχρονισμένο τυροκομείο στην ορεινή Νάξο και με δικά μας αιγοπρόβατα. Βασική αρχή της οικογένειας Μπαμπούνη είναι η ανάπτυξη του τυροκομείου να στηρίζεται στην συνύπαρξη της τεχνολογίας με τη παράδοση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα τόσο στα ζώα και στην πρώτη ύλη, το γάλα μας, όσο και στο τελικό προϊόν.

Αξιοποιώντας
150 χρονια παραδοσης

Με οδηγό τις αυθεντικές συνταγές των προγόνων μας, και μέσα από παραδοσιακές μεθόδους τυροκόμησης και ωρίμανσης δημιουργούμε χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας, με αγνά συστατικά χωρίς συντηρητικά, και με αληθινή, πλούσια γεύση.

Lorem ipsum, na poume perissotera gia tin paradosh kai ti voskosyni, kai tin oreini naxo. Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum, Lorem ipsum.

150

χρονια παράδοσης

1000+

αιγοπρόβατα

7

προΐοντα

4

βραβεία

Οικογενειακή παράδοση
Στην Ορεινή Νάξο

Στηρίζοντας το νησί, τα ζώα, τους ανθρώπους & τις παραδόσεις μας, θέλουμε να διαμορφώσουμε μια καθημερινότητα που να έχει αξία σήμερα, να τιμά το χθες και να διαμορφώνει το αύριο. Γιορτάζουμε την παράδοση της τυροκόμησης και τη ζωή της βοσκοσύνης με κάθε τρόπο.

Τα ζώα μας βοσκούν
απο το βουνο εως στη θαλασσα

Διαλεγμένα κοπάδια ζώων ντόπιας φυλής, βόσκουν ελεύθερα σε βοσκοτόπια από τα ορεινά της Γιαλλούς ως τη θάλασσα της Αγιασσού, όπου τρέφονται με την άγρια χλωρίδα του τόπου, νοτερή από την θαλασσινή αλμύρα. Η φροντίδα τους είναι κύριο μέλημα του Τυροκομείου Μπαμπούνης. Έμπρακτη απόδειξη ο κυρ Στέλιος Μπαμπούνης, τυροκόμος 3ης γενιάς, που τα γνωρίζει όλα, ένα προς ένα. 

δημιουργούμε με ασφάλεια
αναζηταμε την εξελιξη

Δίπλα στην παράδοση και την τεχνογνωσία, στέκονται αυστηρές παραγωγικές διαδικασίες, σύγχρονες σταυλικές εγκαταστάσεις, συνεχής αναζήτηση νέων ιδεών και διαρκής διάθεση για εξέλιξη.

Το Τυροκομείο είναι πιστοποιημένο με ISO 9001:2015, ISO 22000: 2005, HACCP Food Safety certification, GR 29.2407 EL